Nu va suparati, cum ajung si eu pe Strada Poligrafiei, nr.4?

April 18, 2009

Calendar detaliat Advertising

Preselectiile se vor desfasura la Centrul Cultural Metropolitan Pentru Tineret (Str. Poligrafie nr 4) – langa Casa Presei.

harta_preselectii1

Orele au un caracter orientativ. Asigurati-va ca ajungeti cu suficient timp inainte de ora la care e programat interviul vostru.
Echipele care sustin interviul de preselectie trebuie sa fie in formula completa (5 membri). Daca o echipa nu e in formula completa va fi descalificata.
– Daca o echipa careia i-a venit randul sa sustina interviul de preselectie nu este prezenta va fi descalificata. Nu se vor face schimbari de ordine a interviurilor de preselectie, sub nicio forma.
Board-ul 1 de Preselectie este format din: Razvan Matasel, Jorg Riommi si Adrian Preda. Echipele si calendarul detaliat al interviurilor de la Board-ul 1:
10 minute – 10:00 –>594 – 10:12 –>A crapat piticu’ – 10:24 –>A.M.I.B.A. – 10:36 –>ADSense – 10:48
ADSINTH – 11:00 —>Advice – 11:12 –> Beton Armat – 11:24
Blank Page – 11:36 Pauza (15 minute)

Interviul are o durata fixa (nu mai mult de 10 minute de echipa) si se concentreaza pe odul in care echipa ta a lucrat pentru realizarea temei de preselectie.

  • Atentie! O echipa va fi exclusa din competitie daca rezolvarea temei de preselectie prezentata in fata “board”-ului este schimbata radical fata de rezolvarea temei din formularul de preselectie.

La interviul de preselectie nu vi se interzice sa folositi materiale auxiliare pentru sustinerea temei (printuri, prezentari ppt, laptop etc.). Cu toate acestea, organizatorii descurajeaza folosirea unor astfel de materiale si nu vor oferi suport logistic echipelor care decid sa le foloseasca. De asemenea, nu va fi acceptata depasirea celor 10 minute ale interviului, indiferent de numarul/volumul materialelor pe care vreti sa le prezentati “board”-ului. In schimb, ar trebui sa va concentrati pe interactiunea cu “board”-ul si pe demonstrarea faptului ca sunteti o echipa sudata si bine pregatita.

Veti fi notati de membrii board-ului de preselectie, in functie de patru criterii:

  • Gandire strategica30% (relevanta propunerii pentru scopul campaniei, relevanta propunerii pentru publicul vizat, fezabilitatea propunerii)
  • Creativitate35% (claritate, originalitate, memorabilitate, calitatea propunerii de a genera emotii)
  • Abilitati de prezentare si persuasiune20% (capacitatea de argumentare a propunerii facute, discursurile au fost convingatoare si captivante, mimica si gestica)
  • Sinergia echipei 15%(capacitatea membrilor echipei de a lucra impreuna, distributia echilibrata a abilitatilor, demonstrarea faptului ca toti au fost implicati in rezolvarea temei)
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: